Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

NotíciesVine i descobreix la botiga del CIC Fassina

Vine i descobreix la botiga del CIC Fassina

Entra i trobaràs una àmplia gama d'objectes de record com ara imants, clauers, samarretes, llibres, articles de la fil·loxera i molts productes més. T'esperem!


Gaudeix del cava MIM Brut Reserva acompanyat de la botifarra blanca de la Cansaladeria Rovira amb la visita al CIC Fassina

Comença el 2016 degustant el cava ecològic MIM Brut Reserva i acompanya'l amb uns talls de botifarra catalana de la Cansaladeria Rovira.


Muscàndia i Simón Coll mariden aquest desembre a la Fassina

Muscàndia i Simón Coll mariden aquest desembre a la Fassina

El cava Muscàndia Brut Reserva i les flors de trufa al contreau són uns magnífics aperitius per acabar la visita al CIC Fassina aquest mes de desembre.


L'espectacle teatral sobre el cava 'Renéixer' torna a Sant Sadurní

L'espectacle teatral sobre el cava 'Renéixer' torna a Sant Sadurní

L'espectacle i experiència teatral Renéixer. Quan l'ànima del vi reneix i es converteix en cava tornarà a Sant Sadurní del 27 de novembre al 13 de desembre.


Teatro de los Sentidos i les regidories de Cultura i Turisme de l'Ajuntament de Sant Sadurní aposten per reeditar aquesta proposta que va més enllà d'una representació escènica, que s'endinsa en les emocions i convida a l'espectador a participar activament de la història i l'aventura del cava.


Els dies de representació de Renéixer seran el 27,28 i 29 de novembre, del 4 al 8 i de l'11 al 13 de desembre. Els divendres s'oferiran dos passis, a les 20 i 22 hores. Els dissabtes i el dilluns 7 de desembre tres representacions, a les 18, 20 i 22 hores, i els diumenges i el dimarts 8 de desembre passis a les 18 i 20 hores. Les entrades, que tindran un preu de 20 euros, ja es poden adquirir per Internet o a la Fassina de can Guineu. Molts dels qui l'any passat es van quedar amb les ganes de veure el primer espectacle sobre el món del cava tindran ara una segona oportunitat.


Renéixer és una creació de la companyia internacional Teatro de los Sentidos que, de manera exclusiva, només es pot representar a Sant Sadurní d'Anoia. L'obra, a més, compta amb la participació d'actors i veïns i veïnes de la vila que esdevenen protagonistes de l'espectacle.

Continuar llegint » https://www.4tickets.es/teatrodelossentidos/public/janto/main


Codorníu i Ca l'Arseni una bona combinació pel novembre a CIC Fassina

Codorníu i Ca l'Arseni una bona combinació pel novembre a CIC Fassina

Durant el mes de novembre podràs tastar el cava Anna de Codorníu Blanc de Blancs. Un cava Reserva Brut molt gastronòmic, bon aliat per acompanyar un menú de principi a fi. En aquesta ocasió ho maridarem amb les pastes de te de Ca l'Arseni per a fer un tast rodó.Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
93 891 31 88
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturisme Penedès Sictec, Compromís Qualitat Turística Diputació Barcelona Costa de Barcelona Barcelona Turisme

Notícies · Contacte
Crèdits · Legal
Disseny: Quadricula.com