Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

NotíciesMuscàndia i Simón Coll mariden aquest desembre a la Fassina

Muscàndia i Simón Coll mariden aquest desembre a la Fassina

El cava Muscàndia Brut Reserva i les flors de trufa al contreau són uns magnífics aperitius per acabar la visita al CIC Fassina aquest mes de desembre.


L'espectacle teatral sobre el cava 'Renéixer' torna a Sant Sadurní

L'espectacle teatral sobre el cava 'Renéixer' torna a Sant Sadurní

L'espectacle i experiència teatral Renéixer. Quan l'ànima del vi reneix i es converteix en cava tornarà a Sant Sadurní del 27 de novembre al 13 de desembre.


Teatro de los Sentidos i les regidories de Cultura i Turisme de l'Ajuntament de Sant Sadurní aposten per reeditar aquesta proposta que va més enllà d'una representació escènica, que s'endinsa en les emocions i convida a l'espectador a participar activament de la història i l'aventura del cava.


Els dies de representació de Renéixer seran el 27,28 i 29 de novembre, del 4 al 8 i de l'11 al 13 de desembre. Els divendres s'oferiran dos passis, a les 20 i 22 hores. Els dissabtes i el dilluns 7 de desembre tres representacions, a les 18, 20 i 22 hores, i els diumenges i el dimarts 8 de desembre passis a les 18 i 20 hores. Les entrades, que tindran un preu de 20 euros, ja es poden adquirir per Internet o a la Fassina de can Guineu. Molts dels qui l'any passat es van quedar amb les ganes de veure el primer espectacle sobre el món del cava tindran ara una segona oportunitat.


Renéixer és una creació de la companyia internacional Teatro de los Sentidos que, de manera exclusiva, només es pot representar a Sant Sadurní d'Anoia. L'obra, a més, compta amb la participació d'actors i veïns i veïnes de la vila que esdevenen protagonistes de l'espectacle.

Continuar llegint » https://www.4tickets.es/teatrodelossentidos/public/janto/main


Codorníu i Ca l'Arseni una bona combinació pel novembre a CIC Fassina

Codorníu i Ca l'Arseni una bona combinació pel novembre a CIC Fassina

Durant el mes de novembre podràs tastar el cava Anna de Codorníu Blanc de Blancs. Un cava Reserva Brut molt gastronòmic, bon aliat per acompanyar un menú de principi a fi. En aquesta ocasió ho maridarem amb les pastes de te de Ca l'Arseni per a fer un tast rodó.


Nou èxit del XIX Cavatast malgrat les previsions meteorològiques

Nou èxit del XIX Cavatast malgrat les previsions meteorològiques

El regidor de Turisme i Comerç, Josep Subirana, ha fet una valoració molt positiva de la 19ena edició del Cavatast de Sant Sadurní d'Anoia el qual, malgrat les previsions meteorològiques adverses, ha tingut molta participació en totes les activitats i ha estat un any més una fira d'ambient molt amable, de qualitat.

Segons les primeres dades de satisfacció -amb gairebé 400 enquestes fetes als visitants de la fira a càrrec d'una empresa especialitzada-, el públic valora el Cavatast amb una puntuació mitjana propera al 8,5 sobre 10 punts i manifesta la intenció de repetir en la propera edició de la fira.

Com a dada a destacar, es constata un increment del públic que assisteix per primera vegada al Cavatast, passant del 25% de l'any passat a més d'un 30% enguany, alhora que la intenció de despesa és, en termes globals, superior a la de l'edició anterior. La procedència majoritària del públic és de la província de Barcelona, públic metropolità que ha vist un increment del 10% respecte l'any passat, mentre que els visitants de la comarca baixen lleugerament.

També hi ha hagut un increment del públic que opta per dinar o sopar a la fira, que ha fet augmentar en deu punts respecte l'any passat la despesa en els estands de gastronomia; aquesta tendència positiva també queda reflectida a la botiga del Cavatast, amb un augment de les vendes respecte a l'any passat i un total de 1.900 ampolles venudes.

En breu es podran presentar les dades detallades de l'estudi encarregat per valorar l'impacte econòmic que el Cavatast té pel municipi i del nombre de visitants d'enguany.

7000 taps solidaris

La copa gegant de dos metres d'alçada de la iniciativa Cork, que es va dur a terme en paral·lel al Cavatast, va recollir durant la fira 7.000 taps solidaris, equivalents a 63 Kg, amb motiu de la campanya 'El Corcho preserva lo bueno'. Tres vegades es va omplir de taps l'ampolla, uns taps que es reciclaran -juntament amb els que es recolliran al certament Salón de lo Vinos de Guía Peñín que es celebrarà a Madrid- i es transformaran en donatiu per als menjadors socials de Càritas.

A banda dels beneficis socials, la iniciativa Cork, promoguda per associacions i instituts del sector surer, treballa per promocionar el tap de suro i donar a conèixer els seus principals valors i beneficis a nivell mediambiental, econòmic i cultural.


Cava Llopart Integral i llonganissa de Cal Miqueló és el que tastaràs aquest mes d'octubre al CIC Fassina

Cava Llopart Integral i llonganissa de Cal Miqueló és el que tastaràs aquest mes d'octubre al CIC Fassina

Aquest mes d'octubre en el tast final de la visita al CIC Fassina es pot degustar el cava Llopart Integral Brut Nature, que és un cava especialment idoni per pendre sol, com a aperitiu i per acompanyar plats lleugers i marida perfectament amb la llonganissa de Cal Miqueló que s'ofereix també com a tast gastronòmic del mes d'octubre.Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
93 891 31 88
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturisme Penedès Sictec, Compromís Qualitat Turística Diputació Barcelona Costa de Barcelona Barcelona Turisme

Notícies · Contacte
Crèdits · Legal
Disseny: Quadricula.com