Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

NotíciesAgustí Torelló Mata Brut Reserva 2012 i els peixets de colors del Carafí mariden aquest juliol a La Fassina

Agustí Torelló Mata Brut Reserva 2012 i els peixets de colors del Carafí mariden aquest juliol a La Fassina

Juliol és el més de Caves Agustí Torelló Mata i, amb la visita al CIC Fassina, podràs gaudir del cava Agustí Torelló Mata Brut Reserva 2012 acompanyat dels deliciosos i estiuencs peixets de colors que la pastisseria Carafí ens ha elaborat.


El cava Gramona Imperial Brut Gran Reserva i la xocolata de Simón Coll mariden aquest mes de Juny a La Fassina

El cava Gramona Imperial Brut Gran Reserva i la xocolata de Simón Coll mariden aquest mes de Juny a La Fassina

Durant tot aquest mes podràs gaudir del cava Gramona Imperial Brut Gran Reserva al final de la visita al CIC Fassina. Un cava elegant de llarga criança que és tot un clàssic entre els seus consumidors habituals. Elaborat amb el cupatge de les varietats: 50% Xarel·lo, 40% Macabeu i 10% Chardonnay i d'aromes subtils a poma, galetes, espècies, flors... marida a la perfecció amb les delicioses i boníssimes xocolates de Simón Coll.


JORNADA DE PORTES OBERTES AL CIC FASSINA

El CIC Fassina obrirà les seves portes al públic els dies 21 i 22 de maig amb motiu del Dia Internacional dels Museus que enguany es celebra el dimecres 18 de maig. Així doncs, el Centre d'Interpretació del Cava s'afegeix a aquesta iniciativa mundial per donar a conèixer a tots els sadurninencs i altres visitants que s'apropin a la nostra vila aquest espai-museu tan interessant.

Recordeu que cal trucar prèviament per reservar plaça al 93 891 31 88 o bé escriure un email a: turisme@santsadurni.cat

Continuar llegint » http://patrimoni.gencat.cat/ca/activitat/visita-guiada-al-centre-dinterpretacio-del-cava


Descobreix el Brut Nature Gran Reserva de Rosell & Formosa i acompanya'l amb unes boníssimes pastes de te de Ca l'Arseni

Descobreix el Brut Nature Gran Reserva de Rosell & Formosa i acompanya'l amb unes boníssimes pastes de te de Ca l'Arseni

El cava Rosell & Formosa Brut Nature Gran Reserva, d'aspecte groc daurat amb bombolles fines que formen un rosari continuat i persistent, és molt fi i elegant, amb notes d'aromes terciàries, subtils i equilibrades. De sabor intens, clàssic i harmoniós ofereix un gust final llarg i durador i és ideal acompanyant les dolces pastes de te de Ca l'Arseni. 


GOED GEOVEL LADIES FAIR

Durant tot aquest cap de setmana, els dies 15, 16 i 17 d'abril, s'ha celebrat la Fira Goed Geovel Laidies Fair a la ciutat de Gant, Bèlgica. La nostra ambaixadora, la Maria Lavinia, junt amb alguns membres de la Diputació de Barcelona han donat a conèixer la marca Costa Barcelona, i també en aquesta ocasió, la nostra vila, Sant Sadurní d'Anoia, i tres elaboradors de cava locals: Celler Vell, Montesquius i Cava Muscàndia.

La Maria s'ha adreçat els belgues per presentar-los el nostre poble des d'un punt de vista turístic. Els ha descrit la riquesa dels nostres paisatges i de les nostres vinyes. Els hi ha parlat sobre el bonic patrimoni arquitectònic que envolta la nostra vila i els hi ha explicat algunes de les festes i fires més importants que celebrem, com ara la Festa de la Fil·loxera o el Cavatast, entre altres.

El CIC Fassina i l'Espai Xocolata Simón Coll també han estat protagonistes durant aquestes jornades. Aquests dos espais, que atrauen milers de visitants cada any, han estat presentats com a destí turístic. El CIC Fassina, amb tot el seu ventall de visites combinades amb caves, restaurants i l'Espai Xocolata, ha interessat molt al públic belga per la quantitat de sinergies creades.

En aquesta fira també s'ha parlat molt de cava. La Cava Celler Vell amb el seu cava “Celler Vell Gran Reserva Extra Brut 2011”, Montesquius amb el cava “Robert J. Mur Especial Tradición Reserva Brut” i la cava Muscàndia amb el cava “Muscàndia Brut – Vintage 2013” han estat degustats pels paladars més exigents amb tasts comentats per la nostra ambaixadora.

L'activitat ha consistit en tres sessions amb un total de vuitanta assistents, totes elles dones d'una franja d'edat entre trenta i cinquanta anys, amb molt d'interès pel producte i la zona d'elaboració. Cal recordar que Bèlgica és el segon país europeu importador de cava. També van mostrar molt d'interès per la compra de producte i és molt probable que a mig termini algunes de les assistents organitzin algun viatge al Penedès. 

 Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
93 891 31 88
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturisme Penedès Sictec, Compromís Qualitat Turística Diputació Barcelona Costa de Barcelona Barcelona Turisme

Notícies · Contacte
Crèdits · Legal
Disseny: Quadricula.com