Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

NotíciesMARIDATGES ENOTURÍSTICS

MARIDATGES ENOTURÍSTICS

El proper dimarts dia 2 de maig es durà a terme a la Fassina de Can Guineu una acció de sensibilització als comerciants de Sant Sadurní d'Anoia. Aquesta acció forma part dels “Maridatges Enoturístics” que l'Escola d'Enoturisme de Catalunya i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Sant Sadurní i Som Sant Sadurní, han desenvolupat per fomentar el coneixement i cooperació entre els actors turístics i enoturístics del territori.

Aquesta activitat està especialment adreçada als comerciants de Sant Sadurní i consta de dues parts: la primera, una presentació de productes i serveis del territori per part del Consorci d'enoturisme del Penedès i, la segona, una conferència a càrrec d'en Lluís Tolosa, sociòleg i editor de diferents guies enoturístiques de Catalunya i guanyador de diversos premis.

L'objectiu d'aquesta trobada és la d'impulsar el coneixement dels productes i serveis enoturístics del territori per a que els comerciants puguin ser prescriptors de tots els visitants que atenen a les seves botigues i locals.


LA CAVA ROSELL GALLART I LA CANSALADERIA CAL MIQUELÓ MARIDEN AQUEST ABRIL AL CIC FASSINA

LA CAVA ROSELL GALLART I LA CANSALADERIA CAL MIQUELÓ MARIDEN AQUEST ABRIL AL CIC FASSINA

La Cava Rosell Gallart és una cava familiar que se situa al bell mig de Sant Sadurní. Des de 1845, la família Rosell elabora vins al celler de "Cal Batllevell". L'any 1986, obeint a una voluntat imperiosa, es decideix remodelar el celler i adequar les instal·lacions per començar un nou viatge: el CAVA. Tots els caves que elaboren són Brut Nature i de llarga criança, mínim 24 mesos. Són caves per a consumidors que aprecien un producte de qualitat, elaborat sense presses i evitant les grans produccions industrials. Dos dels seus productes, el cava Rosell Gallart Brut Nature Reserva i el Pinot Noir Brut Nature Reserva, els podreu degustar al final de la visita del CIC Fassina acompanyats de la llonganissa que a la Cansaladeria Cal Miqueló elaboren de forma artesanal des de 1896. 


Segura Viudas i la pastisseria Sant Jordi estaran tot aquest març al CIC Fassina.

Segura Viudas i la pastisseria Sant Jordi estaran tot aquest març al CIC Fassina.

Durant tot aquest mes, Segura Viudas, ens brinda dos dels seus productes per degustar al final de la visita al Centre d'Interpretació del Cava. Primer, podrem tastar un Brut Reserva de bombolla elegant i persistent amb aroma a fruits blancs, tropicals i cítrics. Aquest cava és exquisit, complexe i molt saborós al paladar.

El Brut Rosat de Segura Viudas té un color rosa maduixa amb tons salmó. De bombolles abundants, fines i constant i aromes afruitats, fa que el prendre'l, ens aporti un toc golós que s'estén per el paladar i el fa extremadament desitjable.

Aquestes dues propostes de Segura Viudas són ideals per prendre-les acompanyades del Terrossos de Sant Sadurní, unes boníssimes pastes de te, que a la Pastisseria Sant Jordi elaboren en homenatge a les nostres vinyes.

 


Durant tot aquest febrer... vine al Centre d'Interpretació del Cava!

Durant tot aquest febrer... vine al Centre d'Interpretació del Cava!

Si us apropeu al Centre d'Interpretació del Cava gaudireu d'una visita guiada molt agradable on podreu aprendre d'una forma molt propera i amena per què Sant Sadurní d'Anoia és la Capital del Cava. Al final de la visita podreu degustar el cava Vilarnau Brut Reserva Rosat, aquesta vegada però, acompanyat dels deliciosos bombons amb forma de petons de xocolata blanca farcits de trufa al cava que elaboren a la pastisseria Carafí, artesans des de l'any 1926.

 


Comença l'any 2017 amb el propòsit de tastar un bon cava

Comença l'any 2017 amb el propòsit de tastar un bon cava

Fes aquest propòsit possible degustant el cava Vilarnau Brut Reserva Rosat (Decanter Wine World Award 2016 – Silver Medal). Un cava reserva de color rosat intens i d'una gran complexitat aromàtica. Un cava fresc i afruitat que es recomana com a copa d'aperitiu per acompanyar diferents plats, o inclús, els deliciosos encenalls de xocolata i ametlla que des de la fleca de Ca l'Arseni elaboren perquè ens llepem els dits.Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
93 891 31 88
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturisme Penedès Sictec, Compromís Qualitat Turística Diputació Barcelona Costa de Barcelona Barcelona Turisme

Notícies · Contacte
Crèdits · Legal
Disseny: Quadricula.com