Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

NotíciesRimarts i Cal Miqueló mariden a La Fassina

Rimarts i Cal Miqueló mariden a La Fassina

El cava Rimarts Brut Nature Reserva és un cava de color groc daurat de bombolla petita i persistent. Amb aromes de fruits madurs, herbacis i torrats i un envelliment a partir de 24 mesos es pot prendre sol, durant tot l'àpat, i acompanyat de la llonganissa casera de Cal Miqueló, elaborada amb la millor selecció de carns d'alta qualitat. Podreu tastar aquests dos productes durant tot l'agost i setembre al final de la visita al CIC Fassina.


ROSMAS I CA L'ARSENI AQUEST JULIOL AL CIC FASSINA

ROSMAS I CA L'ARSENI AQUEST JULIOL AL CIC FASSINA

El cava Brut Nature Reserva, Brut del Racó de Rosmas, és un cava elegant de color pàl·lid. És un cava molt interessant perquè compleix com a cava jove i també com a cava envellit amb una criança de 24-30 mesos. De bombolla fina i tocs de meló marida a la perfecció amb els boníssims i llaminers mini-muffins de xocolata i caramel que a Ca l'Arseni elaboren des de 1951.


CAVA I XOCOLATA... UN MARIDATGE PREMIAT!

CAVA I XOCOLATA... UN MARIDATGE PREMIAT!

Durant tot el mes de juny, amb la visita guiada al Centre d'Interpretació del Cava podreu gaudir d'un tast d'un producte brillant, amb cos, d'aroma equilibrat i amb una criança de tres anys en cava... Així és el cava Brut Nature Reserva de Canals & Domingo. Un cava elaborat amb il·lusió i dedicació exclusiva.

Xocolates Simón Coll ens ofereix per degustar els deliciosos bombons amb forma de flor de xocolata negra amb un toc de cointreau que són ideals per acompanyar amb un cava com el brut nature reserva de Canals & Domingo.


PEL MAIG... PRODUCTES ARTESANALS

PEL MAIG... PRODUCTES ARTESANALS

T'agraden els productes artesanals? Durant tot el mes de maig al CIC Fassina podràs tastar dos productes de molta qualitat i totalment artesanals. Per una banda, Jaume Giró i Giró t'ofereix el cava Brut Nature Elaboración Artesana Reserva. Un cava ecològic de finíssimes bombolles i de color groc amb notes verdoses. Per l'altra banda, la Cansaladeria Rovira t'ofereix la seva botifarra blanca elaborada amb les millors carns de porc i de forma tradicional. Vine a provar aquesta interessant combinació, de ben segur que t'agradarà!


MARIDATGES ENOTURÍSTICS

MARIDATGES ENOTURÍSTICS

El proper dimarts dia 2 de maig es durà a terme a la Fassina de Can Guineu una acció de sensibilització als comerciants de Sant Sadurní d'Anoia. Aquesta acció forma part dels “Maridatges Enoturístics” que l'Escola d'Enoturisme de Catalunya i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Sant Sadurní i Som Sant Sadurní, han desenvolupat per fomentar el coneixement i cooperació entre els actors turístics i enoturístics del territori.

Aquesta activitat està especialment adreçada als comerciants de Sant Sadurní i consta de dues parts: la primera, una presentació de productes i serveis del territori per part del Consorci d'enoturisme del Penedès i, la segona, una conferència a càrrec d'en Lluís Tolosa, sociòleg i editor de diferents guies enoturístiques de Catalunya i guanyador de diversos premis.

L'objectiu d'aquesta trobada és la d'impulsar el coneixement dels productes i serveis enoturístics del territori per a que els comerciants puguin ser prescriptors de tots els visitants que atenen a les seves botigues i locals.Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
93 891 31 88
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturisme Penedès Sictec, Compromís Qualitat Turística Diputació Barcelona Costa de Barcelona Barcelona Turisme

Notícies · Contacte
Crèdits · Legal
Disseny: Quadricula.com