Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

ELS COLORS DE LA VINYA

El proper divendres 10 de març a les 19.30 h. s'inaugurarà l'exposició d'aquarel·les i fotografia “Els Colors de la Vinya i poemes de Santi Borrell” de la Dolors Rovira i la Maria Rosa Ferré al Celler del CIC Fassina. Aquesta exposició es composa de 16 fotografies de paisatges penedesencs, vinyes del nostre territori en les diferents estacions de l'any, i de 16 aquarel·les inspirades en aquestes mateixes fotografies. Les fotografies són la realitat que capta la M. Rosa Ferré i les aquarel·les són la interpretació lliure que hi fa de cada imatge la Dolors Rovira.

“Les autores desitgen que de la mirada paral·lela de les dues creacions, l'observador, pugui treure'n l'agradable sorpresa de veure com d'una creació fotogràfica on impera el realisme, vist des de l'objectiu creador i artístic, puguin trobar la similitud amb una obra creada amb aquarel·la, deixant anar l'aigua sobre el full per esdevenir una realitat”.

L'exposició “Els Colors de la Vinya” estarà instal·lada al CIC Fassina del 10 de març al 30 d'abril de 2017 i podrà ser visitada de dimarts a divendres de 10 a 14h i de 16 a 18.30h., dissabtes de 10 a 14h i de 17 a 19h. i diumenges de 10 a 14h.

Més informació a www.mariarosaferre.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
93 891 31 88
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturisme Penedès Sictec, Compromís Qualitat Turística Diputació Barcelona Costa de Barcelona Barcelona Turisme

Notícies · Contacte
Crèdits · Legal
Disseny: Quadricula.com