El Cavatast 2014 s’acomiada rere una estela d’èxits i bombolles!

La 18a edició de la Mostra de Caves i Gastronomia Cavatast va acomiadar-se el passat diumenge 5 d’octubre deixant-nos un final en boca ple d’anècdotes, bones experiències i treball acomplert.

cavatastI és que aquest any hem pogut brindar per la majoria d’edat del Cavatast i pel seu èxit de participació! Abans i tot que es tallés la cinta inaugural molts presents ja estaven preparats, copa en mà, per endinsar-se a la Mostra i viure-la al màxim. La Rambla de Sant Sadurní d’Anoia era un gresol de visitants diversos, també d’altres països, com Suècia, Anglaterra, Japó, Alemanya… que es van acostar a conèixer, valorar i gaudir dels nostres caves i plats, fent que el Cavatast sigui cada vegada una mica més a prop del món.

Cal destacar aquest any l’alta participació en les activitats de tast, oferides per expositors de cava i del sector gastronòmic al CIC Fassina, que van ser d’allò més interessants i van aprofundir en la forma de treballar de cavistes, pastissers i restauradors, i en com d’especials són els caves i els productes originaris.

El Cava Shopping Day i el CavaJocs pels més petits van ser una novetat aquest any i de ben segur que en anys propers en seguirem gaudint, així com de la resta d’activitats a l’entorn del cava que es generen durant aquest dies i que promocionen el cava i la seva cultura amb intensitat, passió i alegria.

Moltes gràcies a tots que un any més heu fet possible la Mostra de Caves i Gastronomia a Sant Sadurní d’Anoia. Un brindis ple de bombolles per a tots vosaltres i no oblideu que l’any que ve tornem! Us ho perdreu?