El Cavatast 2014 s’acomiada rere una estela d’èxits i bombolles!

La 18a edició de la Mostra de Caves i Gastronomia Cavatast va acomiadar-se el passat diumenge 5 d’octubre deixant-nos un final en boca ple d’anècdotes, bones experiències i treball acomplert.

cavatastI és que aquest any hem pogut brindar per la majoria d’edat del Cavatast i pel seu èxit de participació! Abans i tot que es tallés la cinta inaugural molts presents ja estaven preparats, copa en mà, per endinsar-se a la Mostra i viure-la al màxim. La Rambla de Sant Sadurní d’Anoia era un gresol de visitants diversos, també d’altres països, com Suècia, Anglaterra, Japó, Alemanya… que es van acostar a conèixer, valorar i gaudir dels nostres caves i plats, fent que el Cavatast sigui cada vegada una mica més a prop del món.

Cal destacar aquest any l’alta participació en les activitats de tast, oferides per expositors de cava i del sector gastronòmic al CIC Fassina, que van ser d’allò més interessants i van aprofundir en la forma de treballar de cavistes, pastissers i restauradors, i en com d’especials són els caves i els productes originaris.

El Cava Shopping Day i el CavaJocs pels més petits van ser una novetat aquest any i de ben segur que en anys propers en seguirem gaudint, així com de la resta d’activitats a l’entorn del cava que es generen durant aquest dies i que promocionen el cava i la seva cultura amb intensitat, passió i alegria.

Moltes gràcies a tots que un any més heu fet possible la Mostra de Caves i Gastronomia a Sant Sadurní d’Anoia. Un brindis ple de bombolles per a tots vosaltres i no oblideu que l’any que ve tornem! Us ho perdreu?

¡El Cavatast 2014 se despide tras una estela de éxitos y burbujas!

La 18ª edición de la Muestra de Cavas y Gastronomía Cavatast se despidió el pasado domingo 5 de octubre dejándonos un final en boca lleno de anécdotas, buenas experiencias y trabajo cumplido.

cavatastY es que este año hemos podido brindar por la mayoría de edad del Cavatast y también por su éxito de participación! Incluso antes de que se cortara la cinta inaugural, muchos presentes ya estaban preparados, copa en mano, para adentrarse en la Muestra y vivirla al máximo. La Rambla de Sant Sadurní d’Anoia era un crisol de visitantes diversos, también de otros países, como Suecia, Inglaterra, Japón, Alemania… que se acercaron a conocer, valorar y disfrutar de nuestros cavas y platos, haciendo que el Cavatast esté cada vez un poco más cerca del mundo.

Cabe destacar este año la alta participación en las actividades de cata, ofrecidas por expositores en el CIC Fassina, que fueron de lo más interesantes y profundizaron en la forma de trabajar de cavistas, pasteleros y restauradores, y en cómo de especiales son los cavas y los productos originarios.

El Cava Shopping Day y el CavaJocs, para los más pequeños, fueron una novedad este año y seguro que en años próximos seguiremos disfrutando de ellas, así como del resto de actividades en torno al cava que se generan durante estos días y que promocionan el cava y su cultura con intensidad, pasión y alegría.

Muchas gracias a todos los que un año más habéis hecho posible la Muestra de Cavas y Gastronomía en Sant Sadurní d’Anoia. ¡Un brindis lleno de burbujas para todos vosotros y no olvidéis que el año que viene volvemos! ¿Os lo vais a perder?